Book bord
Er I en gruppe på mere end 8 personer, kan I kontakte event@aros.dk
Husk at bestilling af mad til grupper skal foregå sammen med bordreservationen senest 3 dage i forvejen.
På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi samt lokale og sæsonbestemte råvarer.
ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community
Menuen i ARoS Orangeri fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Husets bagværk
Økologisk gulerodsbrud
kr. 35
Økologisk BMO – bolle med ARLA Unika ost
kr. 55
Økologisk croissant
kr. 30
Chokolade cookie
kr. 30
Dagens kage
kr. 40
Pizzasnegl
kr. 30
Pølsehorn
kr. 30
Weekendbrunch
Serveres lørdag, søndag og helligdage kl. 10 – 12
Se brunch
Brunch pr. person kr. 150
- Skyr med chiafrø, granola og frugtkompot
- Danske oste med sprødt
- Færøsk laks med hjemmelavet sylt
- Øko æg og bacon
- Lidt til den søde tand
- Brød og smør
- Friskbrygget alm. kaffe eller te
Book bord
ARoS Café
Frokost & Lette retter
Fra kl. 11
Rugbrød med varmrøget kuller citron mayo og fennikel
kr. 80
Rugbrød med kyllingesalat og syltede svampe
kr. 80
Salat med bagt rødbede, quinoa, grønkål, solbær, creme fraiche og peberrod
kr. 95
Salat med håndpillede rejer, syltet havtorn, savoykål, dild og friskost
kr. 95
Frokosttallerken – Serveres mellem kl. 12 - 15
kr. 175
5 små retter
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter med friskbagt brød og smør
Børneretter
Kl. 11 – 15
Kolde fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snack grønt
kr. 75
Pasta med ARoS tomatsauce og parmesan + snack grønt
kr. 75
Snack grønt
kr. 25
ARoS Orangeri
Morgen hverdage
Kl. 10 – 12
Økologisk BMO – bolle med ARLA Unika ost
kr. 55
Croque Madame – Skinke, Arla Unika ost og spejlæg
kr. 115
Frokost
Kl. 12 – 15
Frokosttallerken – 5 små retter
kr. 175
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter med friskbagt brød og smør
ARoS svampetoast ristede svampe fra Svampe Fabrikken på brioche med trøffelcreme og urter
kr. 135
Rødbedesuppe med creme fraiche, peberrod, ristet rug og karse
kr. 120
Ceviche af hvid fisk med syltet havtorn, fennikel, rug og urtesalat
kr. 135
Spoleben på puré af danske ingrid ærter med bagte jordskokker, grønkål og solbær glace
kr. 185
Aften
Tirsdag– fredag fra kl. 17 – 20 (Sidste bestilling kl. 19.30)
Uge 40 + 41
Danske græskar som puré, bagt og syltet med ristede kerner og sprødt
Sprængt kyllingebryst fra Rokkedahl med ristede jordskokker, palmekål og lys portvinssauce
Gule blommer med creme fraiche 48 % og mandeltuiles
1 ret kr. 195
2 retter kr. 275
3 retter kr. 325
Vinmenu: 3 glas vin inkl. 1. flaske vand kr. 265
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Er I en gruppe på mere end 8 personer, kan I kontakte event@aros.dk
Husk at bestilling af mad til grupper skal foregå sammen med bordreservationen senest 3 dage i forvejen.
Når du handler i ARoS Butik eller ARoS Café og Orangeri, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.