Book bord
Grupper på 9 personer og derover, der ønsker at foretage en bordreservation, bedes kontakte os på mail: event@aros.dk
På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi samt lokale og sæsonbestemte råvarer.
ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community
Menuen i ARoS Orangeri fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Husets bagværk
Økologisk gulerodsbrud
kr. 35
Økologisk BMO – bolle med ARLA Unika ost
kr. 45
Økologisk croissant
kr. 30
Chokolade cookie
kr. 30
Dagens kage
kr. 40
Pizzasnegl
kr. 30
Pølsehorn
kr. 30
Weekendbrunch
Serveres lørdag, søndag og helligdage kl. 10 – 12
Se brunch
Brunch pr. person kr. 150
- Skyr med chiafrø, granola og frugtkompot
- Danske oste med sprødt
- Færøsk laks med hjemmelavet sylt
- Øko æg og bacon
- Lidt til den søde tand
- Brød og smør
- Friskbrygget alm. kaffe eller te
Book bord
ARoS Café
Frokost & Lette retter
Fra kl. 11
Rugbrød med håndpillede rejer, agurk, citron og dild
kr. 75
Rugbrød med kyllingesalat, æbler, cornichoner og estragon
kr. 75
Salat med blomkål, saltet stikkelsbær, rød spidskål, blåbær og sesamdressing
kr. 90
Salat med kylling fra Rokkedahl, spidskål, røget mandler, bagt hvidløg og sennepsvinaigrette
kr. 95
Frokosttallerken – Serveres mellem kl. 12 - 15
kr. 175
5 små retter
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter med friskbagt brød og smør
Børneretter
Kl. 11 – 15
Kolde fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snack grønt
kr. 75
Pasta med ARoS tomatsauce og parmesan + snack grønt
kr. 75
Snack grønt
kr. 25
ARoS Orangeri
Morgen hverdage
Kl. 10 – 12
Croque Madame – Skinke, Arla Unika ost og spejlæg
kr. 115
Frokost
Kl. 12 – 15
Frokosttallerken – 5 små retter
kr. 175
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter med friskbagt brød og smør
ARoS rejemad på brioche med håndpillede rejer, safran-mayo og citron
kr. 130
Gratineret spidskål med æblepuré, brunet smør med kapers og nødder
kr. 115
Røget torsk med saltet stikkelsbær, rygeost, æggeblommecreme og urtesalat
kr. 135
Spoleben med sommergrønt, smørstegte kartofler og hyldeblomst glace
kr. 185
Aften
Mandag – fredag fra kl. 17 – 20 (Sidste bestilling kl. 19.30)
Uge 26
Vi serverer smagsoplevelser lavet med kærlighed og respekt for råvarerne og vores planet. Vi har økologi i højsædet og er stolte af at samarbejde med lokale leverandører, som giver os et dybt kendskab til vores mad.
BEMÆRK at der i juli vil være et særligt sommerkort i ARoS Orangeri
Menu
Spiselig potteplante
Dansk sommergrønt med friskost og malt
Dagens fangst
Dampet hvid fisk serveret med sommerkål, urter og sauce Nage
"Tabt flødebolle"
Jordbær i variation – friske, flamberede, is og skum – med chokolade
Kok: Sammi Ibrahim
1 ret kr. 195
2 retter kr. 275
3 retter kr. 325
Vinmenu: 3 glas vin inkl. 1. flaske vand kr. 265
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Grupper på 9 personer og derover, der ønsker at foretage en bordreservation, bedes kontakte os på mail: event@aros.dk
Når du handler i ARoS Butik eller ARoS Café og Orangeri, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.